Viarock Viarock Viarock Viarock Viarock Viarock Viarock

Despre noi

SC Viarock Srl a fost înfiinţatǎ în anul 2008 în extravilanul localitaţii Chichiș cu scopul de a deservi în primul rând cu produse de balastierǎ fabrica de pavaje Viastein. Dar, încǎ de la bun început, scopul a fost ca societatea sǎ se dezvolte și sǎ-și mǎreascǎ și diversifice capacitatea de producţie pentru a putea deveni una din principalele furnizoare de agregate de balastierǎ din aceastǎ zonǎ.

Din 2010 ne-am mǎrit treptat capacitatea de producţie iar în 2012 printr-o investiţie majorǎ balastiera a ajuns la capacitatea de acum care in trei schimburi poate ajunge la 5-6000 de tone pe zi. Toate acestea sunt posibile deoarece dispunem de un teritoriu de exploatare de peste 200 de ha, de unde se pot extrage circa 20.000.000 metri cubi de material, din care în momentul de faţǎ sunt exploatate doar circa 1% .De asemenea draglina plutitoare care a înlocuit excavarea de pe mal ca și staţia modernǎ de sortare și spǎlare pe care am achiziţionat-o și am pus-o în funcţiune în paralel cu cea existentǎ ne-au ajutat ca sǎ facem un salt important cantitativ și mai ales calitativ.Utilajele folosite de noi sunt moderne, noi, care ușureazǎ foarte mult procesul tehnologic începând de la decopertare pânǎ la cântǎrirea automatizatǎ a autobasculantelor.

Prioritatea noastrǎ este în continuare sǎ ţinem pasul cu cerinţele în continuǎ creștere ale staţiilor de asfalt, beton sau ale oricǎrui actual sau viitor client al societǎţii noastre. Locaţia balastierei este de asemenea foarte bunǎ, fiind amplasatǎ între Brașov și Sfântu Gheorghe lângǎ DN 12 (E578), care permite un acces ușor și rapid în incintǎ.